Trouwkaart via de mail, natuurlijk niet!

Trouwkaart via de mail, natuurlijk niet!

Waarom zou je jouw trouwkaart niet via de mail versturen? Dat is toch veel gemakkelijker!? Een stukje tekst, misschien nog een leuk lettertype en kleurtje en ‘klaar’. Met één druk op de knop ligt jouw uitnodiging op de virtuele deurmat. We leven namelijk in een digitaal tijdperk! En toch doe je dit waarschijnlijk niet. Waarom?

Omdat jouw trouwkaart meer is dan alleen wat informatie op een stukje papier. Met je trouwkaart stuur je iets van jou en je partner. Iets persoonlijk, iets unieks, iets bijzonders. Iets waardoor je familie en vrienden het kaartje nog een lange tijd op de schoorsteenmantel hebben staan. Met een mailtje of zelf een digitale kaart krijg je dit gewoon niet voor elkaar. Je kunt deze namelijk niet in je handen houden en echt ‘ervaren’ zoals je dat kan met een echte trouwkaart.

Jouw trouwkaart gedrukt op een spiegel?

Maar ook op het gebied van real life trouwkaarten is er nog zoveel meer te behalen! We hebben de ansichtkaart, de opengevouwen kaart en misschien een rechthoekige kaart tot ons assortiment gemaakt terwijl er zoveel meer mogelijk is. Wist je bijvoorbeeld dat je tegenwoordig op bijna elk materiaal je kaart kunt laten drukken? Op die manier kan het materiaal een stuk van jouw en jouw partners persoonlijkheid weerspiegelen. Hé, trouwkaarten gedrukt op een spiegel, die sla ik even op…

Wat ik wil zeggen is het volgende. Als jij en je partner iets persoonlijks van jullie willen delen met vrienden en familie door middel van een trouwkaart moet je rónd de tafel gaan zitten met een echte ontwerper. Dus niet áchter een tafel met je laptop. Een ontwerper kan je vertellen hoe je jouw kaart uniek en bijzonder kunt maken door het gebruik van bepaalde snijtechnieken, lettertypen, materialen, papiersoorten en door toevoegingen zoals snoephartjes of bloemblaadjes. Heb je ook nog eens een flink budget? Dan kun je helemaal los gaan! Ik heb hier speciaal voor jullie een Pinterest bord gemaakt met de leukste, gekste en meest bijzondere ideeën! Laat je inspireren en zorg ervoor dat jullie onvergetelijke bruiloft al begint op de deurmat.