Huwelijks parfum

Huwelijks parfum

Geuren hebben de fijne eigenschap dat je er vaak een herinnering aan hebt. Denk bijvoorbeeld aan lente daar heb je een bepaalde geur bij in de hoofd. Heerlijk is dat! Als je bijvoorbeeld een parfum hebt gekocht op een vakantie en je spuit deze thuis weer op, dan ben gelijk weer even terug op vakantie. Er zijn genoeg voorbeelden over herinneringen en parfum.

Aangezien je bruiloft zo’n onwijs belangrijke dag is, zal je hierbij ook een bepaalde (geur) herinnering hebben. Even een kleine tip voor de mannen, geef je vrouw haar huwelijks parfum cadeau zo heeft ze er nog een extra mooie herinnering aan!

Het is natuurlijk helemaal aan jezelf wat voor parfum dit zou moeten zijn, het hangt uiteraard af waar je van houdt. Misschien ga je wel voor een echte klassiek die je al jaren gebruikt, of die ene parfum die te duur is om gewoon zomaar te kopen, maar nu heb je er een goede reden voor.

Het is wel aan te raden om voor een Eau de parfum of voor een Le Parfum te gaan en niet voor een Eau de Toilette of Eau de Cologne. Deze blijven namelijk minder lang zitten.

Welke parfum kies jij op je bruiloft?