Bruids make-up behouden met warm weer

Bruids make-up behouden met warm weer

De zomer is begonnen! Maar stel dat je dit weekend gaat trouwen dan heeft je make-up het zwaar te voortduren. Want met 35 graden in een trouwjurk ga je zweten, en vast niet zo’n beetje ook. Wij hebben wat tips om ervoor te zorgen dat je er prachtig uit blijft zien!

Zonnebrand

Als het warm en zonnig weer wordt is het belangrijk dat je, je beschermd tegen de schadelijke straling. Bij de apotheek heb je goede zonnebrand crème speciaal voor je gezicht (bijvoorbeeld van Eucerin). Deze zorgt ervoor dat je niet overdreven gaat glimmen.

 

Hydrateren

Onlangs dat het erg warm is, is het wel heel belangrijk dat je goed hydrateerd met een vochtinbrengende crème.  Om je make-up langer te laten zitten is een gehydrateerde huid heel belangrijk.

Less is more

Je kunt beter wat dunne laagjes aanbrengen en die tussendoor wat bijwerken dan een hele dikke laag. TIP: als je iets glimt op je t-zone dep dan met een tissue het ergste zweet er vanaf. Nooit wrijven!!!!

Finishing spray

Deze spray zorgt er niet alleen voor dat je make-up lang blijft zitten het zorgt ook dat een te erge foundation look verdwijnt. Het werkt heel simpel spray wat op ongeveer 10cm afstand op je gezicht, ongeveer 3 keer sprayen moet genoeg zijn.

Foto: beide te koop bij Douglas