Bruidsmake-up

Bruidsmake-up

Je gaat trouwen! Alles is geregeld tot en met de fotograaf aan toe, die alles gaat vast leggen. Alles… dus je wilt er de hele dag stralend en verzorgd uit zien!  Dit doe je met een make-up die goed uitgedacht en goed gezet is.

Of je nou subtiel, heftig of extravagant er uit wilt zien, je make-up moet goed zitten en blijven zitten. Bedenk van te voren goed wat je wilt. Als je, je jurk en een thema hebt uitkozen hebt dan is je trouwdag bijna rond. Het is nu tijd om aan je make-up (en haar) te denken. Of je het nu zelf wilt doen of door een professionele visagist, ga van te voren uitproberen.

IMG_9977

Als je zelf je make-up wilt doen, bedenk dan dat je op de dag zelf al een volle planning hebt en je toch echt wel zenuwachtig gaat worden. De make-up moet ook de gehele dag goed blijven zitten en de juiste accenten leggen. Ook moet de make-up op de foto goed naar voren komen. Probeer je make-up een paar keer uit zodat je op de dag zelf precies weet wat je wilt.  Bekijk de probeersels ook even op een foto.

Ga je voor een professionele visagist, bekijk dan goed haar werk op bijvoorbeeld haar websites om te zien of haar stijl jouw wel aanspreekt. Ga ook voor een proefdag. Plan dit ruim van te voren in zodat die zorgen allemaal voorbij zijn en mochten er eventuele allergieën optreden, zijn deze weer weggetrokken voor de dag zelf. De proefdag zit over het algemeen in bij de prijs voor een bruidsmake-up.

martijn-marloes-110

Zorg er voor dat als je zelf de make-up verzorgt, je een bruids (make-up) tasje maakt om je make-up halverwege de dag bij te werken. Een visagist kan je ook boeken voor een touch-up. Verfris je make-up of laat je make-up avond/partyproof maken!

Vergeet je make-up ook zeker niet te fixeren!
Een hele fijne dag toegewenst.

facebook