4 tips voor een gelukkig huwelijk

4 tips voor een gelukkig huwelijk

Elkaar eeuwige trouw beloven dat is wat je doet als je trouwt. Hoe mooi is het om voor altijd gelukkig met elkaar te zijn en te blijven. Huisje, boompje, beestje, jullie hebben het allemaal. Maar hoe zit het met de romantiek na een paar jaar? We hebben een aantal tips voor een gelukkig huwelijk.

Us time

Heel belangrijk. Doordeweeks zijn jullie druk met werk, kinderen, het huishouden etc. Kleine dingen die je kunt doen om toch wat ‘us time’ te hebben.
1, films of series kijken in de avond.
2, een dag in een week is jullie vaste avond dat je ergens heen gaat, denk aan een stad, even lekker ergens een drankje doen. Zonder kids, alleen jullie met z’n tweeën.
3, weekendjes weg. Dit hoeft heus niet iedere maand, maar een keer in de drie maanden met z’n tweeën weg, heerlijk toch?

Blijven praten

Een cliché regel maar hij werkt wel! Blijf praten met elkaar, ook over de kleinste dingen. Altijd eerlijk en open met elkaar zijn is absoluut een gouden regel. Kleine dingen als, ‘hoe was je dag’  zijn al onwijs belangrijk. In een gelukkig huwelijk wordt veel gepraat over alles.

4 tips voor een gelukkig huwelijk- Trouwteam

Gun elkaar de vrijheid

Jij hebt jou vriendinnen en hij heeft zijn vrienden. Af en toe eens uit met je vriendinnen moet kunnen, en andersom net zo! Dingen samen doen is leuk maar elkaar los laten (af en toe) is bijna net zo belangrijk.

Doe je best voor elkaar

Je best doen voor iemand geeft de ander een goed gevoel. Als jij er leuk uitziet, je ruikt lekker, haren mooi etc. dat waardeert hij! Maar andersom is het net zo natuurlijk. Je best doen voor elkaar is leuk en belangrijk. Als hij jarig is een cadeautje uitzoeken met zorg zijn dingen die gewaardeerd worden, door iedere man!