De juiste sierraden

De juiste sierraden

Naast het feit dat je een prachtige ring die dag om je vinger gaat dragen wil je natuurlijk nog wat mooie sierraden dragen. Maar less is more ook in dit geval. Je bruiloft sieraden moeten subtiel zijn, niet te erg aanwezig jij moet in de spotlight staan samen met je partner. Het feit dat je een prachtige jurk draagt en je haren etc. super mooi zitten trekt al genoeg aandacht. Oorbellen, een kleine kettinkje en eventueel een armbandje zijn echt wel genoeg. Steek je, je haar omhoog? Ga dan voor kleine hangers in je oren of voor knopjes.

Voor de dames

Grote, zware en bling bling sieraden zijn absoluut not done op deze mooie dag. Ga voor klein en subtiel. Draag vooral ook niet teveel door elkaar, heb je bijvoorbeeld altijd gouden sierraden? Doe dit deze keer dan ook. Wat ook belangrijk is, is dat je niet teveel doet, nogmaals subtiel is het key woord. Een tip is nog om alles door te passen, jurk, haren in de gewenste stijl en sieraden erbij en dan maar eens kijken hoe het staat.
Vergeet bijvoorbeeld ook je haar niet, hierin kun je ook mooie accessoires steken.

Voor de mannen

Bij mannen en accessoires denk je natuurlijk gelijk aan manchetknopen! Je hebt ze in alle soorten en maten. Ook hiervoor geldt, neem je tijd om ze op je gemak te bekijken en te passen. Neem bijvoorbeeld een stukje stof van je pak mee voor de juiste match. Je horloge? Die zou ik achterwege laten. Tijd is op de mooiste dag van je leven toch wel het laatste om je zorgen over te maken?

Unknown

Bron foto: bijenkorf, bol.com