Perfecte nagels voor de bruiloft

Perfecte nagels voor de bruiloft

Het moment dat je ring om je vinger geschoven wordt is een van de belangrijkste momenten van de bruiloft. Je wit dan natuurlijk niet dat je onverzorgde handen en nagels hebt.

Hieronder vind je de beste tips voor mooie nagels en handen!

1. begin zo’n vier weken van te voren met het extra verzorgen van je nagels. Om ze sterker te maken kun je iedere dag 2 keer per dag wat tea tree olie op een watje doen en dat op je nagels deppen. Dit zorgt ervoor dat je nagels sterker worden en minder snel afbreken.
2. Als je dan toch bezig bent, smeer dan ook je nagelriemen in met wat olie (bijvoorbeeld, argan olie). Vervolgens duw je, je nagelriemen naar achter met een bokkepootje. Door dit regelmatig te doen, 1 a 2 keer per week, gaan je nagels sneller groeien.
3. Vijl je nagels ook 1 a 2 keer per week. Zodat je genoeg tijd hebt om de juiste vorm er in te krijgen.
4. Als je nog maar 1 dag van je bruiloft verwijderd bent, is het tijd om te gaan lakken!
5. Start met het naar achter duwen van je nagelriemen.
6. Vervolgens vijl je, je nagels voor de laatste keer in de gewenste vorm, dan is het ook tijd om je nagels te ‘bufferen’. Dit is een vijl (of een blokje) die het laatste vijl en vet weghaalt van je nagel. Deze haal je dus ook over de bovenkant van je nagel heen. Wel zachtjes uiteraard.
7. Nu, lakken maar! Eerst een dun laagje base coat, vervolgens 2 dunne laagjes nagellak en tot slot een laagje topcoat.

Less is more in dit geval! Je kunt beter wat dunne laagjes doen, deze droge namelijk sneller en geven een mooie effect. Een topcoat is echt essentieel, onze favoriet is de Essie 3 in 1 topcoat!