Vind jullie perfecte trouwring

Vind jullie perfecte trouwring

De zomer is voorbij en ook dit jaar zijn er weer heel veel aanzoeken gedaan. Romantisch, groots, intiem, ver weg of juist thuis, iedereen doet het op zijn eigen bijzondere manier. Ben jij één van die gelukkigen die gevraagd is? Dan gaat er een hoop op je afkomen, hoe klein of hoe groot jullie bruiloft ook wordt. Jurk, pak, locatie, ambtenaar, uitnodigingen en natuurlijk de trouwringen. Misschien heb je nog geen idee of misschien weet je juist al precies wat je zoekt. En als je dat al weet.. vind je partner dit dan ook mooi? Op die laatste vraag is het antwoord niet altijd “ja” .
Dat geeft natuurlijk niet, zolang hij dit antwoord maar wel geeft op die andere vraag! Maar wat doe je als jullie smaken uiteenlopen? Die kans is namelijk best groot omdat het aanbod
aan ringen (net als op veel gebieden rondom trouwen) steeds groter wordt! Wat je bijvoorbeeld heel veel ziet op dit moment is het aanschuiven.

De meeste dames worden nog steeds gevraagd met een mooie solitair ring (met een opstaande diamant). Deze zijn prachtig in combinatie met een mooie, fijne diamanten- of compleet gladde -aanschuifring. Het leuke hiervan is dat er met een bijzondere gelegenheid (bijvoorbeeld de komst van een kindje of een jubileum) nog een aanschuifring bij kan. Deze optie wordt vaak gecombineerd met een mooie gladde herenring. Misschien niet het meest voor de hand liggend wanneer je aan een set trouwringen denkt maar wel een prachtige combinatie!

Voorde meeste bruidsparen is de wens toch wel dat de trouwringen echt een setje zijn. Dit is ook mooi en als je samen op één lijn ligt is dat natuurlijk super. Moet het echter ook persé een setje zijn als dit niet het geval is? Voor sommigen wel, dat is natuurlijk heel persoonlijk. Het gevolg hiervan is natuurlijk dat één van beiden de rest van zijn leven een ring draagt die hij/zij zelf niet had gekozen en de vraag is “wil je dat?” Wij zien steeds vaker dat stellen eindigen met twee compleet verschillende ringen, of ringen die een beetje op elkaar lijken. Zo heeft elk van jullie wel de ring waar je blij van wordt als je er elke dag naphantastics-72-rwar kijkt en uiteindelijk is dat misschien toch wel het belangrijkst. Probeer compromissen zo veel mogelijk te vermijden wanneer het om lange termijn zaken gaat is ons advies… en wat is nou meer lange termijn dan ‘forever’ 😉