Muziek op je bruiloft? Kies voor een band!

Muziek op je bruiloft? Kies voor een band!

Muziek is een zeer belangrijk onderdeel op jullie bruiloft. Je kunt ervoor kiezen om muziek in te zetten tijdens een ceremonie, diner en natuurlijk het feest! Een mooie combinatie van verschillende muziekstijlen door de dag geen is natuurlijk prachtig. Starten met zang tijdens de ceremonie, achtergrond muziek tijdens het diner en lekker los met de DJ tijdens het feest. 

Graag stellen we je voor aan JAXX, een 5-koppige band met een uniek repertoire. De zangeres, saxofonist, contrabassist, pianist en DJ spelen de lekkerste beats voor jullie en jullie gasten.

JAXX heeft ‘liefde voor House en een passie voor Jazz’ deze combinatie zorgt voor de mooiste optredens. Het repertoire onderscheidt zich door elektronisch muziek te combineren met live muziek. De saxofonist, zangeres, contrabassist en pianist laten hun muzikaliteit los op de lekkerste beats van de DJ. Dit maakt dat JAXX een mooie balans heeft tussen improvisatie, samenspel en spontaniteit. De jazzy/ lounge sound van JAXX is zeer geschikt voor zakelijke events en bruiloften. Nummers die bijvoorbeeld voorbij komen op een avond zijn Every shade of grey, Chunky en My love. De artiesten van JAXX zijn in het dagelijks leven ook muzikaal actief. Bijvoorbeeld als solo artiest, muzikant bij grote Nederlandse artiesten of als docent muziek.

Meer info?