Het is ‘Jullie feestje’!

Het is ‘Jullie feestje’!

Weddingplanners Gerina van Gelder en Eline Koemans organiseren dit jaar de tweede editie van Bruidsbeurs Jullie Feestje. Een trouwbeurs in een compleet nieuw jasje. Bruidsbeurs Jullie Feestje is geen standaard beurs in een hal met kraampjes en vloerbedekking. Bruidsbeurs Jullie Feestje is in een stoere locatie en daagt leveranciers uit om al hun creativiteit te gebruiken om zichzelf zo goed mogelijk te presenteren aan de bruidsparen. De tweede editie van dit event staat gepland op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober 2016 in De Schaapskooi in Ottoland.

inge-kooiman-4Het feestje begint al op de parkeerplaats. In stoere VW-busjes worden de bezoekers naar de beursIocatie gebracht. In de rustieke houten schuur van De Schaapskooi krijgen de standhouders geen standaard stands, maar moeten zelf al hun creativiteit gebruiken om hun presentatieplaats om te toveren tot een plek vol inspiratie. Naast alle creativiteit van de standhouders is de stoere schuur overal voorzien van schitterende styling. Zo staat er in het midden van de schuur een enorme lange dinertafel, waarbij Gerina en Eline op ieder bord een andere stylingsmogelijkheid laten zien.

Bruidsbeurs Jullie Feestje overweldigt bruidsparen in spé en geeft hen prachtige en betaalbare ideeën voor hun mooiste dag. Vorig jaar was de lancering van Bruidsbeurs Jullie Feestje een groot succes. Voor initiatiefnemers Gerina van Gelder (weddingplanner bij VierJeGeluk in Alblasserdam) en Eline Koemans (weddingplanner bij Feline Wedding & Events in Schoonrewoerd) was het dus een logische keuze om een tweede editie te organiseren. Met Bruidsbeurs Jullie Feestje tillen zij het fenomeen trouwbeurs naar een nog hoger niveau en laten ze bruidsparen echt alle mogelijkheden voor hun trouwdag zien.

Tijdens de beursdagen zijn veel interessante workshops. Zo hebben bezoekers ieder uur de kans om een bruidsboeket te vangen. De bruid in spé die het boekt vangt, mag direct in de paskamer een trouwjurk passen. Bezoekers die even willen bijkomen van alle indrukken kunnen terecht op het gezellige foodplein. Bij de uitgang staat een goed gevulde goodybox klaar met alle informatie van de leveranciers. Perfect om thuis alles nog eens rustig door te nemen en na te genieten van een sprookjesachtige beurs vol prachtige ideeën voor de mooiste dag.

Bruidsbeurs Jullie Feestje is op vrijdag 28 oktober 2016 van 16.00 uur tot 21.30 uur én op zaterdag 29 oktober 2016 van 10.00 uur tot 17.00 uur. Het event vindt plaats in De Schaapskooi, A89, Ottoland. Tickets zijn te bestellen voor 15,00 euro per stuk.

Tickets en meer informatie over Dé droombeurs voor bruidsparen vind je op www.julliefeestje.nl
Blijf op de hoogte rondom alle ontwikkelingen van Bruidsbeurs Jullie Feestje via de speciale Facebookpagina: www.facebook.com/julliefeestje of via Instagram www.instagram.com/julliefeestje.
inge-kooiman-2inge-kooiman-1