Besparen doe je zo!

Besparen doe je zo!

Trouwen is al duur genoeg. De gemiddelde trouwerij kost zo’n €15.000, uiteraard ligt het aan de hoeveelheid gasten die je ontvangt en hoe uitgebreid je het wilt maken.

Selectie

Het is heel normaal om tijdens de ceremonie andere mensen uit te nodigen dan tijdens het diner en het feest. Door een goede selectie te maken kun je al geld besparen.

Expertise in de familie

Misschien heb jij wel een super taartenbakker in je familie of een fantastische fotograaf. Maak hier gebruik van! Het kan veel geld schelen en je kunt het natuurlijk altijd bespreekbaar maken of je familielid en/of vriend(in) hiertoe bereid is.

DIY

Door veel zelf te maken voor je bruiloft (denk aan styling, slingers, bedankjes, tafelbekleding etc.) bespaar je geld. Je kunt samen met je partner een avond in de week inplannen voor het maken van een aantal kleine DIY projecten. Als je op tijd begint kun je heel ver komen!

Goed zoeken

Een goed oog voor detail kan je ver helpen. Winkels als Action, Wibra, Ikea, Xenos en Hema kunnen leuke dingen verkopen die jij kunt gebruiken voor je bruiloft! Het is vaak goedkoper dan iets online bestellen en misschien ook nog wel origineler. Denk ook aan de kringloop winkel in dit geval. Regelmatig even binnenlopen kan je leuke dingen opleveren.

Geld besparen - Trouwteam