Plan je bruiloft met de Trouwteam app!

Plan je bruiloft met de Trouwteam app!

Wij zijn blij! Trouwteam heeft namelijk de mogelijkheid gekregen om uit te breiden en wel met een app. De Trouwteam app. Ja, je leest het goed, de Trouwteam app! Hoe leuk is dat!?

Nu vraag je je waarschijnlijk af, wat kan ik nou met die Trouwteam app van jullie? Nou een hele hoop en dat gaan we je vertellen! Wij vinden het namelijk erg leuk om je te helpen bij de voorbereidingen van jullie bruiloft.

Alle to do’s op een rijtje

In de app maken we, aan de hand van jullie Trouwdatum een planning van to do’s waar je tips en tricks in kunt vinden voor het plannen van jullie bruiloft. Zelf heb je ook nog de mogelijkheid om to do’s en afspraken toe te voegen aan deze planning.

Trouwleveranciers? Ga op zoek!

Je kunt op zoek gaan naar trouwleveranciers die een bijdrage kunnen leveren aan de realisatie van jullie droombruiloft. Deze leveranciers zijn opgedeeld in categorieën om het zoeken makkelijker te maken.

Een begroting op maat

Aan de hand van jullie budget maken we een begroting op maat. Zo weten jullie wat realistische bedragen zijn voor bepaalde categorieën ten opzichte van jullie budget. Daarnaast kun je zelf alle betalingen en je werkelijke uitgaven bijhouden.

Stel een programma samen

Voor jullie bruiloft kan je een meerdaags programma samen stellen. Op deze manier weet je precies waar jullie aan toe zijn en hoef je je nergens meer zorgen over te maken. Handig toch?

Breng iedereen op de hoogte

Alle bovenstaande informatie kan gedeeld worden met je geliefde, je ceremoniemeester en zelfs met je weddingplanner. Zo is iedereen altijd op de hoogte van alle informatie rondom jullie bruiloft.

Overtuigd?

Het handige aan deze app is dat je alle informatie over jullie bruiloft altijd bij de hand hebt en op één plek kunt vinden. Schiet je iets leuks te binnen, dan verwerk je het toch meteen even in de Trouwteam app?

Ben je overtuigd? Download de Trouwteam app hier!