Maak een programma voor jullie huwelijksdag!

Maak een programma voor jullie huwelijksdag!

Maanden, dagen en uren. Het aftellen voor jullie bruiloft is vast al begonnen. Hoe dichter bij deze bijzondere dag komt hoe erger de zenuwen en stress worden. En hoe kun je die zenuwen en stress nou verminderen?

Wat kun je met de ‘Programma tool’?

In de Trouwteam app kun je een programma samen te stellen. Dit kan een programma zijn voor alleen jullie huwelijksdag maar het is ook mogelijk om een meerdaags programma te maken. Het geeft een duidelijk overzicht welke activiteiten op welk moment van de dag uitgevoerd worden. Met een programma weten jullie dus precies waar jullie aan toe zijn en wellicht neemt het wel een hele hoop stress en zorgen weg.

De ‘Programma tool’ is niet alleen voor jullie heel handig en overzichtelijk maar ook voor leveranciers. Door deze informatie te delen via de ‘Delen tool’ weten bijvoorbeeld de locatie, fotograaf, videograaf en je weddingplanner ook precies waar ze aan toe zijn.

Hoe werkt de ‘Programma tool’?

Om een programma samen te stellen moet je programmaonderdelen toevoegen. Wanneer je een programma onderdeel wil toevoegen wordt er gevraagd om een titel, datum, tijd en eventueel een notitie in te vullen. De tool zet het programmaonderdeel vervolgens automatisch op de juiste plek in het programma. Het werkt dus simpel én het is super handig!

Tools?

De ‘Programma tool’ zorgt ervoor dat jullie & de mensen om jullie heen precies weten waar ze aan toe zijn op deze grote dag. Maar, dit is natuurlijk niet de enige tool in de Trouwteam app. Jullie hebben namelijk ook de mogelijkheid om een begroting en een planning van alle voorbereidingen voor jullie huwelijksdag te maken. Daarnaast is het mogelijk om alle informatie te delen met iedereen én jullie kunnen op zoek gaan naar leveranciers die een bijdrage kunnen leveren aan de realisatie van jullie droombruiloft!

Klinkt goed toch? Klik hier om de Trouwteam app te downloaden!