Tips om je gasten tussendoor bezig te houden

Tips om je gasten tussendoor bezig te houden

Je bent volop bezig met het plannen van je huwelijk, maar er vallen gaten tussen. Tijden sluiten niet op elkaar aan, jij en je partner doen misschien tussen door een fotoshoot, gasten moeten naar verschillende locatie etc. het kan van alles zijn. Wat nu?

Je wilt uiteraard dat iedereen een leuke dag beleeft aan jullie huwelijk. Niemand mag zich vervelen! We hebben een aantal activiteiten die je tussendoor kunt doen zodat je gasten zich nooit vervelen.

Varen

Mocht het weer het toelaten dan is varen altijd een relaxte activiteit. Jij en je partner kunnen er wellicht voor kiezen om je even terug te trekken, terwijl de gasten lekker door gaan! Uiteraard is een feestje op een boot ook geweldig, of het diner.

Entertainment

Entertainment is een breed begrip we know, maar om je gasten bezig te houden is het leuk om verschillende soorten activiteiten te hebben. Wat dacht je van Silent Disco (kijk hier voor meer informatie), een karikaturist, een foto hokje of maak het nog gekker met goochelaar.

Tour tocht

Heb je te maken met verschillende locaties? Kies er dan bijvoorbeeld voor om een grote bus te huren en vervolgens met en mooie tour tocht naar de volgende locatie te gaan. Kijk hier voor meer informatie. Bouw een feestje in de bus en de stemming zal er al goed in zitten!

Hoe zorg jij ervoor dat je gasten zich niet vervelen? Laat het achter bij de comments.