Waar begin je met het organiseren van je bruiloft?

Waar begin je met het organiseren van je bruiloft?

Je bent ten huwelijk gevraag en de gelukkigste dag van de leven mag het liefst zo snel mogelijk aanbreken! Maar al die keuzes en opties.. waar begin je met de organisatie van jullie bruiloft?  Wij helpen je een klein beetje op weg met een aantal tips.

1. inspiratie opdoen

Tegenwoordig hebben we het geluk dat we het internet dag en nacht kunnen raadplegen met onze vragen. Maak hier gebruik van! Vele zijn al eerder in het huwelijksbootje gestapt, maak daar gebruik van. Veel mensen delen dat maar al te graag op het internet. Top! Zoeken op platformen als Pinterest, WeHeartIt en Tumblr helpen je al snel een stuk verder. Maak digitale inspiratie borden aan of doe het the old fashion way door te gaan knippen en plakken.

2. keuzes maken

Nu jullie eenmaal wat inspiratie op hebben gedaan kun je keuzes maken. Belangrijk daarbij is om dicht bij jezelf te blijven. Het helpt om te beschrijven wat voor jullie belangrijk is. Aan de hand daarvan kunnen jullie je keuzes maken.

3. planning

Tijdens de voorbereiding is het belangrijk dat je niet uit het oog verliest dat je ook hier van moet genieten! Want de voorpret is namelijk hartstikke leuk. Maak een goede planning en probeer je daar aan te houden. Dit schept wat rust en zo kun je uitkijken naar alle voorbereidingen!

4. hulphulphulp!

Schakel wat hulp in! Vrienden en familie (die dichtbij jullie staan) kennen jullie goed en hebben vaak hele leuke ideeën. Het organiseren van een bruiloft is leuk maar ook veel werk begin daarom op tijd!