Wat komt er allemaal kijken bij het plannen van een bruiloft

Wat komt er allemaal kijken bij het plannen van een bruiloft

Plannen maken kan iedereen, maar ze vervolgens verwerken tot een georganiseerde bruiloft is wat anders. Veel bruiden (en bruidegommen) bedenken de mooiste ideeën, maar vergeten dat ze die dag zelf bruid zijn en ook dingen kan delegeren. 

Begin op tijd!

Als je niet op tijd begint met het bekijken van locaties, catering en entertainment, dan kun je wel eens in de problemen komen. Nadat jullie je budget hebben bepaald, ga je opzoek naar een locatie, ceremoniemeester en natuurlijk entertainment. Vraag gesprekken aan zodat je een goed beeld krijgt.

Budget en planning

Budgetten en planning liggen dicht bij elkaar. Je bepaald je budget en aan de hand daarvan maak je keuzes. Deze keuzes verwerk je vervolgens in je planning.

Jullie dag

Het is onmogelijk om te denken dat je op je bruiloft bruid, ceremoniemeester en familie kan zijn. Daarom is het belangrijk dat je mensen hebt die je helpen op de dag zelf. Dit geeft jou rust zodat je lekker kunt genieten! Een ceremoniemeester kiezen/vragen doe je meestal een jaar tot driekwart jaar van te voren. Het lijkt misschien heel erg ver van te voren, maar ook een ceremoniemeester moet je de tijd geven.

Weet je nu niemand in je nabije omgeving die geschikt is als ceremoniemeester? Geen probleem, er zijn veel weddingplanners die ook de rol van ceremoniemeester kan vervullen.

56b6b71e41e96$!x900

Beeld: http://www.stylemepretty.com/vault/image/3985339