Muzikale tip van de week

Muzikale tip van de week

We kunnen niet vaak genoeg zeggen hoe belangrijk muziek is op je bruiloft. Het brengt een emotie mee en zorgt (hopelijk) voor een knallend feest. Er zijn veel opties waar je voor kunt kiezen. Vandaag helpen we je een beetje bij die keuze door een band uit te lichten.

SundayMoon staat voor stijlvolle pop-jazz-soul. Een fris, professioneel en modern trio die zorgt voor sfeervolle en swingende evenementen. Gewapend met twee bijzondere stemmen, een piano, gitaar en cajon maken zij van elk optreden een feest! Zij spelen covers met een heerlijke jazzysound, ideaal voor zowel achtergrond muziek als voor een feest waar de voetjes van de vloer gaan. Naast hun covers heeft Sunday Moon ook diverse eigen nummers.

Deze drie muzikale types zetten een zeer sfeervolle performance neer die zeer geschikt is voor bruiloften. Hun brede repertoire zorgt ervoor dat er altijd iets tussen zit wat het bruidspaar aanspreekt. Om een idee te krijgen van de  heerlijke sound van SundayMoon hebben we een filmpje van een van hun eigen geschreven nummer.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de SundayMoon neem dan contact op.