Muzikale tips van de week

Muzikale tips van de week

Iedere week komt er een nieuwe tip online die jullie helpen bij het kiezen van de perfecte entertainment voor  jullie bruiloft. Wil je de blog van vorige week nogmaals lezen? Klik dan hier

Deze week vertellen we je meer over DJ Dr. Robinson. Robin is een energieke DJ die zijn publiek graag enthousiast maakt met de lekkerst beats! Om de avond af te wisselen neemt Dr. Robinson zijn drumpads mee. Door het mixen heen slaat hij op zijn drumpads, dit zorgt voor een energieke show. Om het echte clubgevoel te krijgen wordt de verlichting aangestuurd met de drumpads. Iedere klap die wordt gegeven op het drumpad zorgt voor een licht reactie.

De show is eventueel uit te bereiden met TV schermen. Op deze schermen is tijdens de show van Robin een VJ show te zien. Eventueel kun je er voor kiezen de schermen eerder op de dag te gebruiken voor bijvoorbeeld trouwfoto’s of het laten zien van een menu.

Dr. Robinson is een ervaren DJ die veel draait op bruiloften, zakelijke events en festivals als Paaspop en Solar! Hij zorgt voor een te gek bruiloft feest waar al jullie gasten uit hun dak gaan. Bekijk hieronder een filmpje van Dr. Robinson.