Relax!

Relax!

Bride zilla’s, stresskippen, gek wordende schoonmoeders en een hond die per ongeluk op je jurk plast. Kortom stress! Dit beeld wordt vaak geschetst op TV, lekker overdrijven tijdens series over trouwen.

Tuurlijk brengt trouwen stress mee (er zijn niet voor niets weddingsplanners, think about it). Je hebt een baan, een sociaal leven en je probeert de dag van je leven zo goed mogelijk te regelen. Wij geven je een aantal tips om niet te eindigen zoals op TV maar het allemaal perfect onder controle te hebben.

Op tijd

Op tijd beginnen met alles regelen is the key! Stress komt vooral van een gehaaste bruiloft. Maak voor jezelf dus een, realistisch, tijdschema waarin je alles gaat regelen.

All in one

Locatie, eten, drinken, muziek, licht, techniek etc. dingen die je in een keer regelen. Neem bijvoorbeeld Showdesign  zij zorgen voor een goede DJ, top muziek, licht en de juiste bijbehorende techniek. Je hoeft zelf dus niet te hannesen met een Spotify playlist en wat huis tuin en tafel lichten.
Een locatie waar een top catering kan worden verzorgd neemt ook al heel wat zorgen uit handen.

Tijd voor jezelf

Als je het dan toch al zo druk hebt neem dan af en toe eens een dag voor jezelf. Een dag winkelen, sauna, lekker uiteten even geen bruiloft stress. Zo kun je relaxter ‘de grote dag’ aan.

2ee07aba030f801b76a46626b86dfd0d