Survival-kit voor je bruiloft

Survival-kit voor je bruiloft

Per ongeluk blijf je ergens achter haken met je jurk, je kleine broertje staat per ongeluk met zijn vieze schoenen op je jurk, je morst drinken, er kunnen zoveel kleine dingen gebeuren! Daarom is het handig om een survival-kit te hebben! Een doosje waarin alle spulletjes zitten om kleine probleempjes op te lossen.

Pincet

Deze is onmisbaar! Je kunt hem gebruiken voor een splinter maar ook voor een ongewenste haar bij je wenkbrauw of als je nep wimper los zit dan kun je hem met een pincet weer vast drukken.

Naald en draad

Dit spreekt natuurlijk voor zich.

Droge doek

Mocht je een vlek in je jurk krijgen, dan ligt het heel erg aan het materiaal hoe je dit er uitkrijgt zonder een grotere vlek achter te laten. Met een droge doek zit je altijd veilig en kun je het op z’n minst even wat proberen.

Water

Als bruid zijnde komt er zoveel op je af op die dag. Drinken en eten wil er nog wel een bij inschieten. Let hier dus goed op! Naast een beetje drinken is een muesli reep (bijvoorbeeld) ook handig om in de survival-kit te hebben.

Panty

Ook deze spreekt eigenlijk wel voor zich. Je weet natuurlijk maar nooit een haal zit helaas zo in je panty.

Schuifspeldjes

Dit geldt als je, je haar los hebt maar ook als het vast zit. Stel je hebt een plukje haar die steeds zit te kriebelen dan is het toch handig dat je deze even mooi kan wegsteken.

Blaren pleisters

Na een dag op hakken (of andere schoenen) te hebben gelopen zal zelfs de meest getrainde voet het opgeven. Blaren pleister moet je gewoon altijd bij je hebben!

Uiteraard zijn er nog veel meer dingen die je absoluut niet mag vergeten. Zoals je poederdoosje, een stukje chocolade voor als je het even niet meer ziet zitten, een nagelveil etc. Als je nog leuke suggesties heb laat ze dan vooral even achter bij de reacties!
En vergeet natuurlijk niet om zo’n handige kit voor de bruidegom te maken!