Een tent bruiloft

Een tent bruiloft

Het is niet alleen een super handige oplossing als het gaat regenen, of als je prachtig weer hebt en vergaat van de hitte. Een tent kan ook heel mooi als styling item fungeren.

En dan hebben we het natuurlijk niet over een grote witte party tent, maar een mooie versie. De basis kan hetzelfde zijn maar je kunt hem voor je bruiloft net even leuker aankleden.

Light it up!

In de tent zelf is het redelijk donker. Het is daarom erg leuk om de binnenkant helemaal vol te hangen met leuke lichtjes. Als je tent hoog genoeg is kun je er ook voor kiezen om er lampionnen in te hangen.

Prachtige tent ideeën - Trouwteam

Ballonnen

Een golden oldie, maar het blijft leuk. Ballonnen in de kleur die je overal toepast in de styling van je bruiloft. Het geeft een leuk effect en je hebt je tent al een heel stuk opgevuld.

Een bloemetje hier en daar

Het is een hele klus maar het geeft wel een echt wow effect. De tent versierd met bloemen! Een prachtige wand vol met rozen (deze kun je er eventueel ook los, op wieltjes, in rijden). Een wand vol rozen kan ook mooi fungeren als een mooie foto wand.
Als je het teveel werk vind om de hele tent te versieren dan kun je ook mooie pilaren neerzetten met mooie bloemstukken. En natuurlijk wat bloemstukken op tafels.

Prachtige tent ideeën - Trouwteam

Voor de show

Als je zeker weet dat je prachtig weer hebt en je geen tent nodig hebt. Dan kun je er ook voor kiezen om doeken op te hangen. Makkelijk zal het overigens niet zijn, je zult even goed moeten informeren of je eventueel een bedrijf kunt inhuren die deze prachtige optie voor jou kan installeren.

Prachtige tent ideeën - Trouwteam