Bruidscorsages

Bruidscorsages

Corsages worden gedragen bij plechtige gelegenheden zoals bruiloften. Vaak bestaan ze uit enkel bloemen of wat groene blaadjes maar dat moet leuker kunnen!

Een corsage zit bij mannen vaak op hun borst gespeld bij de vrouwen zit deze vaak om hun pols. Maar je kunt een corsage ook om je vinger doen of als je een korte jurk hebt om je enkel bijvoorbeeld. Het is gebruikelijk dat de corsage van de man wat groter is dan die van de vrouw.
Om je corsage wat op te leuken kun je gebruik maken van andere materialen. Dit kan zijn; touw, lint, kant, wol, etc. er zijn zoveel mogelijkheden. Veren zijn ook een mooi materiaal om mee te werken, een corsage die bestaat uit enkel verschillende soort veren, prachtig!

Corsages zijn prachtige en zeker deze die gemaakt is van veren, wauw! - Trouwteam Corsages zijn prachtige en zeker deze die gemaakt is van veren, wauw! - Trouwteam

Als je wel kiest voor een corsage die bestaat uit bloemen en blaadjes dan is het gemakkelijk deze af te stemmen op de kleding, styling of het thema.

Corsages zijn prachtige en zeker deze die gemaakt is van veren, wauw! - Trouwteam