Bezoek de Willem Barentsz!

Bezoek de Willem Barentsz!

Voor iedereen die nog een mooie trouwlocatie zoekt is er de Open Trouwlocatie Route. Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route van aanstaande zondag 28 juni, opent de Willem Barentsz haar deuren voor alle aanstaande bruidsparen. Zij kunnen die dag zonder afspraak de Willem Barentsz komen bezoeken en wie weet; misschien wordt dit wel uw toekomstige trouwlocatie?

De Open Toptrouwlocatie Route
Aan de hand van de Open Toptrouwlocatie Route is het voor aanstaande bruidsparen zeer gemakkelijk om snel een geschikte locatie te vinden voor de mooiste dag van hun leven; de bruiloft. Op zondag 28 juni kan men bij ruim 250 locaties, verspreid door heel Nederland, een kijkje nemen. Van romantische, sfeervolle landhuizen tot aan hippe strandpaviljoenen en authentieke zeilschepen; de mogelijkheden zijn eindeloos.

De adembenemende Willem Barentsz
Het zeilschip ‘Willem Barentsz’ is dankzij haar opvallende spierwitte romp, het prachtige teakhouten interieur en de diverse zitplaatsen aan dek én in de salon een zeer geschikt trouwschip. Zowel de huwelijksvoltrekking als het trouwfeest zelf kunnen aan boord van de Willem Barentsz plaatsvinden. Nieuwsgierig? Bezoek het schip dan aanstaande zondag tussen 11.00 uur en 17.00 uur in de haven van Enkhuizen.

NAUPAR
Elkaar het ja-woord geven aan boord van een traditioneel zeilschip, midden op het water. Dit wordt een bruiloft om nooit meer te vergeten. NAUPAR biedt bruidsparen de mogelijkheid om hun speciale dag aan boord van een prachtig zeilschip te vieren. Vaar voor, tijdens of na de plechtigheid samen met uw gezelschap richting het IJsselmeer, de Waddenzee of de wateren van Amsterdam en geniet van deze bijzondere dag.