Bloementips van Stylist Hilde

Bloementips van Stylist Hilde

Jouw bruidsboeket de ‘eyecatcher’ op foto’s!

Geschreven door Hilde Kortekaas Vollebregt

Bloemen zijn blikvangers;  kijk maar de diverse bruidsfoto’s. Ze zijn er vaak op te vinden. Kwaliteit is daarom belangrijk.  Een goede bloemist koopt A+ kwaliteit bloemen die op de dag zelf op hun mooist zijn. Het zijn echte sfeermakers, wat een extra feestelijk tintje aan de dag geeft.

Jullie hebben al zoveel uitgezocht en moeten beslissen, en dan nu het bruidsboeket. Wat vind je mooi? Welke bloemen zijn er in deze tijd beschikbaar? Welke kleuren passen bij je trouwjurk? Misschien hebben jullie een thema of een bepaalde kleur wat door de hele dag wordt gebruikt. Hoe leuk is het dat dan het bloemwerk helemaal past bij de dag.

Belangrijk is dat je een bloemist of beter een bloemstylist vindt waarmee jullie een klik hebben. Al gauw genoeg merk je in het gesprek of degene je aanvoelt en begrijpt wat je zoekt. Door het bruidsboeket en bloemwerk te bespreken, kom je samen tot het mooiste resultaat.

Voordat je naar dit gesprek gaat kan je ideeën op doen op het internet. Een leuke site is Pinterest . Op Pinterest maak je een account aan en daarna een eigen pinbord. Door in het zoekveld ‘bruidsboeketten’ te plaatsen, vind je daarna de mooiste en diverse boeketten. Deze pin je dan op het pinbord.

Succes!

Hilde Kortekaas is Bloemstylist van Bloomonde: www.bloomonde.nl