Deel de informatie over jullie bruiloft én ervaar samen!

Deel de informatie over jullie bruiloft én ervaar samen!

Er is zoveel om over na te denken rondom jullie bruiloft, een planning, alle kosten en uitgaven en ga zo maar door. Al deze informatie moeten jullie ook nog ergens verwerken. En laat de Trouwteam app nou net de plek zijn waar jullie dat kunnen doen. Maar hoe breng je de mensen om jullie heen nou op de hoogte van al deze informatie? Já, ook daar hebben we iets op bedacht.

Wat kun je met de ‘Delen tool’?

Met de ‘Delen tool’ in de Trouwteam app kun je iedereen op de hoogte brengen van alle informatie die jullie in de app hebben verwerkt. Het is voor een leveranciers zoals bijvoorbeeld de fotograaf of de locatie heel handig om op de hoogte te zijn van jullie programma. Maar voor jullie ceremoniemeester of weddingplanner is het weer heel handig om te weten welke to do’s er allemaal nog uitgevoerd moeten worden.

Hoe werkt de ‘Delen tool’?

In de ‘Delen tool’ kunnen jullie personen toevoegen. Vervolgens vul je in wat de rol van deze persoon is binnen jullie bruiloft, dit kan de bruidegom zijn maar ook een leverancier of jullie ceremoniemeester. Elke persoon kunnen jullie andere rechten geven, zo kunnen jullie per tool aangeven of de desbetreffende persoon de gegevens mag bewerken, lezen of helemaal niet mag zien.

Trouw Tools?

Met de ‘Delen tool’ kunnen jullie dus alle informatie die jullie in de Trouwteam app verwerken met iedereen delen. Naast deze handige tool zijn er natuurlijk nog meer tools in de Trouwteam app. Jullie hebben namelijk ook de mogelijkheid om een planning van alle voorbereidingen voor jullie huwelijksdag te maken. Daarnaast kunnen jullie een programma en een begroting voor jullie huwelijksdag maken én jullie kunnen op zoek gaan naar leveranciers die jullie kunnen helpen bij de realisatie van jullie droombruiloft!

Klinkt goed toch? Download de Trouwteam app hier!