Plan alle voorbereidingen voor jullie bruiloft

Plan alle voorbereidingen voor jullie bruiloft

Waar begin je met de voorbereidingen voor jullie bruiloft? En welke voorbereidingen moeten er eigenlijk allemaal gedaan worden, en wanneer voer je welke voorbereidingen uit? We kunnen ons best voorstellen dat dit vragen zijn die bij jullie op komen. Daarom hebben we in de Trouwteam app de ‘To do tool’ ontwikkeld.

Wat kun je met de ‘To do tool’?

De ‘To do tool’ helpt je om een overzicht te creëren van wat je iedere maand moet doen in het planningsproces. Wij helpen jullie alvast met deze planning door aan de hand van jullie trouwdatum maar liefst 62 to do’s in te plannen. Scheelt jullie weer nadenken en het geeft jullie een indicatie in welk tijdsbestek voor jullie bruiloft je bepaalde voorbereidingen kunt doen.

Hoe werkt de tool?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen maken wij alvast, aan de hand van jullie trouwdatum (we vragen jullie deze op te geven bij de registratie) een planning van to do’s. Dit is een maandelijkse planning en is bij ieder bruidspaar anders. Een bruidspaar dat over 5 maanden gaat trouwen krijgt namelijk een andere planning dan een bruidspaar wat nog 12 maanden heeft voor de bruiloft.

Niet alleen wij, maar ook jullie zelf kunnen natuurlijk to do’s aan de planning toevoegen. Naast de to do’s hebben jullie ook nog de mogelijkheid om afspraken en betalingen toe te voegen aan deze planning. Dat laatste is te doen via de ‘Budget tool’. Als jullie een to do hebben afgerond kan er een vinkje aan de to do gegeven worden, deze to do verschijnt vervolgens in de lijst ‘afgeronde’ to do’s. Hierdoor creëren jullie een nog duidelijker overzicht.

Trouw tools?

De ‘To do tool’ is dus super handig om alle voorbereidingen voor jullie bruiloft op één plek te verzamelen én bij te houden. Maar, dit is natuurlijk niet de enige tool in de Trouwteam app. Jullie hebben namelijk ook de mogelijkheid om een begroting maken, een programma voor jullie huwelijksdag, alle informatie te delen met iedereen én je om op zoek gaan naar leveranciers die kunnen bijdrage aan de realisatie van jullie droombruiloft!

Klinkt goed toch? Klik hier om de Trouwteam app te downloaden!