3 dingen die niet mogen ontbreken tijdens de voorbereiding van je bruiloft

3 dingen die niet mogen ontbreken tijdens de voorbereiding van je bruiloft

De voorbereiding van je bruiloft….voor de één is het een droom die uitkomt, voor de ander een ware nachtmerrie vol bruiloft stress. Maar die bewuste huwelijksdag, is straks een dag die werkelijk voorbij vliegt, dus dan kun je maar beter een beetje genoten hebben van de maandenlange voorbereiding, niet waar? Met deze 3 tips gaat dat zeker lukken!

  1. Neem de tijd

Natuurlijk lukt het om een bruiloft in 6 weken te plannen. Tenminste, als je over een grote dosis organisatietalent beschikt. En anders zijn er altijd nog weddingplanners to the rescue die dat voor je kunnen regelen, maar wil je geen overhaaste beslissingen maken en niet daadwerkelijk iedere vrije minuut aan je bruiloft hoeven te denken, neem dan zo’n 9 tot 12 maanden de tijd om je bruiloft te plannen.

TheBestBox (3)

  1. Besteed zaken uit

Vind jij het leuk om je eigen verjaardagsfeest te regelen? Nee he….dat dachten we al. Een bruiloft is minstens 20x meer werk dan je verjaardag, dus besteed zaken uit die je kan uitbesteden. Je vriendinnen vinden het vast leuk om jouw DIY-klusjes uit handen te nemen. Een grafisch ontwerper komt na één voorbereidingsgesprek met superleuke opties voor jullie uitnodiging zonder dat je daarvoor eerst tien dikke boeken hebt door hoeven spitten. Een ceremoniemeester handelt lastige vragen van gasten af, zowel in de aanloop naar de bruiloft als op de dag zelf. Hup, uitbesteden die handel!

  1. Wees lief voor jezelf

Ja zo’n hele bruiloft organiseren is best een karwei en soms zie je door de bomen het bos niet meer. We know…Je weet straks zelf natuurlijk van minuut tot minuut hoe je dag eruit gaat zien. Weinig verrassends meer aan en daarom is het zo leuk om jezelf en je aanstaande tijdens de voorbereiding een keer te verrassen met een heuse wedding cadeaubox. The Best Box | Wedding is zo’n box boordevol cadeautjes die tijdens de voorbereiding en de huwelijksdag zelf van pas komen. Denk hierbij aan cadeautjes voor de styling, voor op de cadeautafel, voor de bruidegom of gewoon om samen tijdens een avondje brainstormen lekker even een flesje bubbels open te trekken.

De inhoud van The Best Box blijft een verrassing tot het moment van openmaken, maar de waarde ervan is altijd meer dan je er voor betaalt. We blijven tenslotte Nederlanders he! 😉

Veel plezier met de voorbereidingen van jullie bruiloft en….geniet!

TheBestBox (44)