De perfecte planning van je bruiloft

De perfecte planning van je bruiloft

Afgelopen dinsdag vertelde we je al over het kiezen van entertainment en het uitzoeken van een ceremoniemeester. Vandaag geven we je tips over het plannen van je bruiloft een half jaar van te voren. 

Het passen kan beginnen

We snappen heel goed dat je het liefst de dag na je verloving direct naar de winkel wilt rennen voor een trouwjurk. Niet doen. Een trouwjurk koop je ongeveer een half jaar van te voren. Dit heeft ermee te maken dat je lichaam veranderd en je natuurlijk niet wilt dat je jurk op je grote dag niet meer past. Het is gebruikelijk dat je, je trouwjurk een half jaar van te voren aanschaft en dan ongeveer een maand van te voren weer past. Mochten de jurk dan nog iets vermaakt moeten worden, dan is daar nog tijd voor.

1115568af0f1567468559fa2176aa8a6

Gastenlijst compleet maken

Bij de eerste voorbereidingen stel je een gastenlijst op. Deze is cruciaal voor de keuze van jullie locatie. Nu je deze lijst eenmaal hebt is het tijd om hem compleet te maken. Wil je al deze mensen echt op je bruiloft en ben je geen mensen vergeten? Zodra de lijst klaar is, ga je opzoek naar mooie uitnodigen. Een halfjaar van te voren is de juiste timing voor het versturen van uitnodigingen.