Moderne bruiloft deel 2

Moderne bruiloft deel 2

Vorige week konden jullie al lezen over een moderne bruiloft met het gebruik van videoprojectie. Deze week geven we jullie graag nog een tip. 

Een manier om jullie bruiloft nog unieker te maken is het  gebruik van LED schermen. Je ziet ze steeds vaker op zakelijke events, maar ook privé.

LED schermen

Het gebruik van grote LED schermen is zeer geschikt voor het presenteren van bijvoorbeeld jullie bruiloft shoot foto’s of persoonlijke video’s. In combinatie met een DJ zijn LED schermen zeer goed te gebruiken aangezien dit zorgt voor een echte show! Een goed voorbeeld hiervan is de foto die je hieronder ziet. De beats van DJ. Dr. Robinson reageren op de beelden die je ziet op de schermen.

Het gebruik van deze LED schermen zijn voor verschillende doeleinden in te zetten. Je kunt ze ook de hele dag gebruiken voor verschillende dingen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Welkom boodschap
  • Menu tijdens het diner
  • Persoonlijke foto’s en/of filmpjes
  • VJ show in combinatie met een DJ

Als jullie hulp nodig hebben bij het invullen van de content dan kan Showdesign daar uiteraard bij helpen! We luisteren naar de wens van de klant en voeren dit vervolgens correct uit.

Robin LEDbar en TV