Moderne bruiloft met projectie

Moderne bruiloft met projectie

Steeds meer bruidsparen denken out of the box omdat ze graag een bruiloft willen die niet iedereen heeft en perfect naar hun wens is. Zo wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van live entertainment of mooie licht effecten op een bruiloft. Er zijn een aantal manieren om jullie bruiloft nog mooier te maken. 

Videoprojectie

Videoprojectie is een unieke manier om de gasten te verrassen en een spetterend feest te organiseren. Videoprojectie is geschikt voor bruiloftsfeesten die graag een unieke ervaring willen beleven. De video’s worden naar wens van het bruidspaar ontworpen en kunnen geprojecteerd worden op een muur bij de locatie. Mocht de ruimte niet geschikt zijn voor het projecteren van een video dan kan er altijd een scherm opgezet worden. Er zijn schermen in verschillende vormen en afmetingen.

Nu denk je misschien, waarom is videoprojectie een aanrader? Dat zullen we je kort uitleggen: een videoprojectie in een kale zaal tovert het om tot een zeer sfeervolle zaal. Jullie gasten wanen zich als het ware in een discotheek. Zie jij het al voor je? Bekijk hier het filmpje om een beter idee te krijgen van de mogelijkheden.

Ben je enthousiast geworden na het zien van deze video? Neem dan contact op met Showdesign.