Trouw ik jou

Trouw ik jou

Trouw eens anders en persoonlijk!

Trouwen is trendy, trouwen is weer hot! Ook het opnieuw verklaren van de liefde aan elkaar (de herbevestiging van het huwelijk) is helemaal van deze tijd. En dan wil je natuurlijk geen dertien in één dozijn bruiloft?! Jullie willen het doen op jullie eigen manier, met net dat beetje extra’s wat jullie trouwdag van zoveel anderen onderscheid?!

Met een spetterende ceremonie door jullie eigen BABS!

Tijdens jullie unieke ceremonie wil je dan ook geen kromme tenen als een onbekende ambtenaar van de burgerlijke stand een langdradige en onpersoonlijke speech afwerkt? Daarom is het de trend om te kiezen voor een eigen BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand). Patty Brard, Wendy van Dijk en George Clooney gingen jullie onder andere al voor. Jullie eigen BABS inhuren betekent dat er alle tijd voor jullie wordt genomen, jullie wensen helemaal centraal staan, dierbaren betrokken worden en dat je kiest voor een huwelijksceremonie waarover nog lang zal worden nagepraat!

Op een speciale locatie met veel sfeer, gestyled door jullie eigen styliste…

En waarom dan ook niet meteen kiezen om die ceremonie op een plek te houden die voor jullie speciaal is? En met bijvoorbeeld een thema?
Dat kan in jullie eigen achtertuin. Maar wat dachten jullie van een boomgaard waarin jullie dineren naast de lammetjes? Of na het ‘trouwen on the beach’ dansen met de voetjes op het strand? Of elkaar het ja-woord geven in een graancirkel of op een bank van hooi?

CS_C1_183

Om jullie trouwdag nog persoonlijker en stijlvoller te maken denkt jullie persoonlijke styliste graag met jullie mee en styled zij iedere plek tot de trouwlocatie van jullie dromen.
Door aandacht te besteden aan de decoratie en de styling van jullie locatie kun je veel sfeer creëren. Denk aan een festival bruiloft met lange tafels, een lounge bruiloft met veel kussens, een Ibiza style bruiloft met vrolijke kleuren, een landelijke bruiloft met vintage, etc…

Ook nog betaalbaar! Waar wachten jullie nog op?

Gemeenten rekenen vaak veel geld voor het sluiten van een huwelijk op een andere locatie dan het gemeentehuis. Voor dat geld kunnen jullie ook een eigen BABS inhuren die ver van tevoren al met jullie aan de slag gaat en met jullie meedenkt.
De styling wordt volledig binnen het door jullie aangegeven budget gedaan. Zo proberen we ons concept voor iedereen toegankelijk te maken.

Kijk eens op www.trouwikjou.nl voor meer informatie, tips en ideeën. Diverse echtparen gingen jullie al voor en delen hun ervaring op onze site.

CS_C1_371