Top 3 originele huwelijksaanzoeken

Top 3 originele huwelijksaanzoeken

Januari is alweer bijna ten einde. Ben jij tijdens Kerst of oud en nieuw niet ten huwelijk gevraagd, geen paniek! Wij hebben een top 3 samengesteld van originele huwelijksaanzoeken. Deze kun je subtiel aan je geliefde laten lezen, maar hoe cool is het om zelf het aanzoek te doen!

Op de foto

Bijzondere momenten worden vaak vastgelegd. Hoe romantisch is het om een bijzonder moment vast te leggen zonder dat je partner weet dat het een bijzonder moment is. Samen op de foto gaan (in een love shoot, Photobooth of gewoon een selfie nemen) en tijdens het maken van de foto subtiel een ring omhoog houden. Een perfectere foto kun je niet maken!

360c8a02f69d226f9074f577dbfcf038

Koekje van eigen deeg

Koekjes, cakejes bakken is leuk. Het is nog leuker als je er een verlovingsring in verstopt. Leg de ring er boven op of laat hem een stukje uitsteken om te voorkomen dat hij niet gezien wordt.

f7db875f60e5918470d057d9cb922e88

Zeg het met bloemen

Deze tip is voornamelijk bedoeld voor de mannen!

De uitdrukking; ‘Zeg het met bloemen’ kennen we inmiddels allemaal. Een mooie bos bloemen waar een klein kaartje aanzit (en dan weet jij wel wat er in staat). Terwijl de bos bloemen overhandigd wordt kun jij op je knieĆ«n gaan.