Bruidstaarten met passie

Bruidstaarten met passie

Trouwen hoe leuk is dat! Ik ben blij dat veel verliefde stellen weer de weg vinden naar het huwelijk.

Als jullie grote dag dan eindelijk is aangebroken denk je nog even terug aan alle voorbereiding die hier aan vooraf ging. Onder andere je bruiloftstaart er komen vragen op als wil je marsepein, fondant of een naked cake, allemaal vragen waar je, als je begint, eigenlijk nog geen antwoord op heb.

Mijn tip is ga eerst eens na wat je niet wilt dat is vaak makkelijker te bedenken. Zo heb je ook een gevoel dat je ook werkelijk ergens komt. Wat vind je niet leuk, of wat vind je echt niet lekker, welke kleuren houd je niet van? Als je dan bijvoorbeeld met mij een kennismaking gesprek hebt kunnen we duidelijk bespreken wat jullie wensen zijn. Aangezien jullie voor jezelf al bepaald hebt wat jullie echt niet lekker vinden, kunnen we gelijk een plan maken.

Wanneer je voor een themabruiloft kiest, heb je een mooi aanknopingspunt voor je taart. Ik heb twee lieve mensen aan mijn tafel gehad die elkaar ontmoet hadden bij de toneelopleiding en wilden graag iets met theater. Daar zijn we uitgekomen, een theater ”gordijn” met comedy and tragedy en voor de gasten een petit four, want dat staat sjiek. We hebben gekozen voor frambozensmaak, want deze is zo heerlijk! Hoe leuk is dat !

Tot slot wat ik je mee wil geven vandaag, het is jullie dag en de mogelijkheden zijn oneindig!

IMG_0853 AAA111