Persoonlijke patisserie met passie

Persoonlijke patisserie met passie

Als fans van patisserie en taarten vonden mijn partner en ik het maar wat moeilijk om in Nederland bakkers te vinden die zich, zeker in de patisserie en bruidstaarten, echt weten te onderscheiden van de norm. Bossche bollen en fondanttaartjes zijn natuurlijk hartstikke lekker, maar natuurlijk niet echt meer een grote verrassing als je al wat gewend bent.

Heerlijke bruidstaarten - Trouwteam

Gezien het feit dat we tegenwoordig steeds meer interessante producten leren kennen en de mogelijkheden zoveel breder liggen dan wat we doorgaans zien bij de traditionele banketbakker, is het fantastisch om te kunnen kiezen voor een taart die echt bij jou past.

De mogelijkheden in vormgeving en styling van de taart lopen steeds meer uiteen en zorgen voor prachtige resultaten, maar minstens net zo belangrijk zijn natuurlijk de smaken, structuur van de vulling en (verantwoorde) ingredi├źnten. Spannende combinaties die heerlijke smaken subtiel samen laten komen en de zachte structuur van een bavaroise of chocolademousse met een luchtig biscuit zijn zaken die voorheen niet altijd vanzelfsprekend waren.

Heerlijke bruidstaarten - Trouwteam

In onze grenzeloze passie raken we bij SweetUnique geïnspireerd door patisserie van over de hele wereld, van de geraffineerde en perfectionistische werk- en denkwijze van de franse patissiers tot de manier waarop er in de Verenigde Staten met kleurrijke elementen echt een showpiece wordt neergezet.

Bij het kiezen van een bruidsjurk, trouwlocatie en styling van de bruiloft hebben we de laatste jaren veel nieuwe trends gezien, dus leek het ons niet meer dan logisch dat er nu ook keuze geboden kan worden voor een geheel persoonlijke bruidstaart. Iets dat echt bij jullie past en niet alleen heerlijk van smaak is, maar tevens staat als een echte eye-catcher!

Heerlijke bruidstaarten - Trouwteam