Bewaak je budget met een begroting

Bewaak je budget met een begroting

Kosten en uitgaven, deze willen jullie natuurlijk het liefst zoveel mogelijk vermijden, toch ontkomen jullie er niet aan. Bij een bruiloft komt namelijk veel kijken waaronder alle kosten en uitgaven. Waarschijnlijk hebben jullie samen al een budget vast gesteld voor de realisatie van deze bijzondere dag. Maar hoe houden jullie deze kosten nou overzichtelijk bij zodat jullie niet buiten dit budget zullen treden? Daar hebben wij een oplossing voor bedacht, de ‘Budget tool’.

Wat kun je met de ‘Budget tool’?

In ‘Budget tool’ heb je de mogelijkheid om alle werkelijke kosten en betalingen te verwerken en bij te houden. Hierdoor creëren jullie voor jezelf een duidelijk overzicht waarin je alle uitgaven, kosten en betalingen op één plek hebt. Zijn cijfertjes nou niet echt jullie ding? Geen zorgen, wij helpen je alvast een handje!

Hoe werkt de ‘Budget tool’?

We vragen jullie bij de registratie om een budgetindicatie op te geven. De app verdeelt jullie budget vervolgens over 20 kostenposten waaruit een begroting ontstaat. Hierdoor krijgen jullie inzicht in wat realistische bedragen zijn per kostenpost ten opzichte van jullie budget. Deze verdeling is namelijk bij ieder budget anders.

In de ‘Budget tool’ staan meerdere ‘vensters’. De begroting, het kostenoverzicht en het ‘te betalen’ overzicht. In het kostenoverzicht kunnen jullie de werkelijke kosten invoeren en betalingstermijnen invoeren. Deze verschijnen vervolgens in de ‘To do tool’ en in het ‘te betalen’ overzicht. Zo voorkomen jullie dat rekeningen blijven liggen en zijn jullie altijd op tijd met betalen.

Trouw tools?

De ‘Budget tool’ geeft dus een duidelijk overzicht van alle kosten, uitgaven en betalingen. Maar, dit is natuurlijk niet de enige tool in de Trouwteam app. Jullie hebben namelijk ook de mogelijkheid om een planning van alle voorbereidingen voor jullie huwelijksdag te maken. Daarnaast kunnen jullie een programma voor jullie huwelijksdag maken, alle informatie delen met iedereen om jullie heen én jullie kunnen op zoek gaan naar leveranciers die kunnen helpen bij de realisatie van jullie droombruiloft!

Klinkt goed toch? Klik hier om de Trouwteam app te downloaden!