Ontwerp je eigen bruiloft aankondiging

Ontwerp je eigen bruiloft aankondiging

Binnenkort gaan jullie trouwen, gefeliciteerd! Daarvoor is het natuurlijk wel zo leuk om kaarten te versturen waarmee jullie de huwelijksgasten compleet zullen verrassen. Een uitnodiging huwelijk is het leukst als deze gepersonaliseerd is met eigen foto’s en teksten. Voeg hier nog iets extra’s aan toe door trouwkaarten te versturen met een leuk verrassingseffect! LocoMix heeft hiervoor exact wat jullie zoeken. Geen saaie kaarten die enkel opengevouwen kunnen worden, maar originele en unieke trouwkaarten met een persoonlijke boodschap.

Trouwkaarten versturen is iets wat de moeite waard is om wat extra tijd in te stoppen. Trouwen doe je immers niet iedere dag! LocoMix biedt jullie een groot scala aan originele trouwkaarten met kant en klare ontwerpen, waarbij jullie enkel nog de boodschap en een leuke foto hoeven toe te voegen. Maar misschien nog veel leuker, is het aanleveren van een eigen ontwerp. Hiervoor hoeven jullie enkel de opmaakbestanden aan te vragen en een ontwerp in PDF terug te sturen. Makkelijker een eigen trouwkaart ontwikkelen kan niet!

Voorbeelden van originele trouwkaarten

Alvorens het maken van een uniek ontwerp, is het wel handig een trouwkaart uit te zoeken die bij jullie past. We geven een aantal voorbeelden van opvallende trouwkaarten, welke jullie ook kunnen bekijken in de afbeeldingen van dit blog.

Het BliQje is een trouwkaart waarbij de uitnodiging zelf nog verpakt zit in een blikje. Deze moeten de ontvangers eerst openen alvorens ze de boodschap kunnen lezen. Wat heel leuk is aan deze trouwkaart is dat jullie naast het ontwerpen van de trouwkaart, ook de sticker voor op het BliQje zelf kunnen ontwerpen! De Pop-up Trouwkaart heeft ook een opvallend element: als je de kaart opent, ontvouwt zich een 2D pop-up. Ook hiervan zullen de genodigden zeker opkijken!

Bekijk ook zeker de Puzzel Trouwkaart! Bij deze trouwkaarten moeten de ontvangers de boodschap al puzzelend ontdekken. Stap voor stap krijgen ze alle belangrijke informatie. De Out of the Box Trouwkaart is de laatste tip die wordt weggegeven in dit blog. Deze kaart sprint namelijk letterlijk uit de envelop als men deze opent! Daarnaast is een voordeel dat deze kubus veel informatieruimte biedt.

Bekijk voor de complete collectie de website van LocoMix. Vraag een vrijblijvende proefdruk aan, als jullie van te voren willen weten hoe de trouwkaart eruit komt te zien. Voor vragen kunnen jullie contact opnemen met een van de medewerkers van LocoMix.