Ga op zoek naar trouwleveranciers die jullie droombruiloft realiseren!

Ga op zoek naar trouwleveranciers die jullie droombruiloft realiseren!

Misschien kunnen jullie wel wat hulp gebruiken van trouwleveranciers voor de realisatie van jullie droombruiloft? Tip: ga vooral op zoek naar leveranciers die echt bij jullie stijl passen. Dat is makkelijk in de communicatie en zo voorkomen jullie een tegenvallend resultaat omdat de leverancier precies bij jullie wensen aansluit.

Trouwleveranciers in de Trouwteam app?

Jazeker, jullie kunnen in de Trouwteam app op zoek gaan naar trouwleveranciers. De keuze is reuze want er staan ruim 3000 leveranciers in de app in wel 20 verschillende categorieën. Gewoon lekker rondspeuren en misschien brengen deze trouwleveranciers jullie wel op leuke ideeën.

Hoe kun je trouwleveranciers in de Trouwteam app vinden?

Jullie kunnen op twee verschillende manieren op zoek gaan naar trouwleveranciers. Zoals je net al hebt kunnen lezen zijn de trouwleveranciers ingedeeld in 20 categorieën zoals bloemen, entertainment, fotografie, bruid en natuurlijk nog veel meer. De tweede manier om trouwleveranciers te vinden is via de zoekfunctie, vul een zoekwoord in en voilà, alle trouwleveranciers die aan jullie zoekwoord gerelateerd zijn verschijnen.

Afhankelijk vanaf welke locatie jullie de app openen verschijnen de trouwleveranciers. Zo vinden jullie gemakkelijk leveranciers die bij jullie uit de buurt komen. Een groot voordeel want zo hoeven jullie niet lang te reizen voor afspraken.

Favorieten Tool

Om het nog makkelijker voor jullie te maken hebben we de ‘Favorieten tool’ ontwikkeld. Kom je een trouwleverancier tegen die je precies in jullie straatje past, dan kun je deze trouwleverancier met één klik favoriet maken. Vervolgens staat deze trouwleverancier dan in jullie lijstje met favorieten en kunnen jullie hen zonder enkele moeite weer terug vinden.

Trouw tools?

Handig eh, die ‘Favorieten tool’. Maar dat is niet de enige tool in de Trouwteam app. Jullie hebben namelijk ook de mogelijkheid om een planning van alle voorbereidingen voor jullie huwelijksdag te maken. Daarnaast kunnen jullie een programma en een begroting voor jullie huwelijksdag maken én al deze informatie delen met iedereen om jullie heen.

Klinkt goed toch? Download de Trouwteam app hier!