Wil jij ook een perfect figuur in je trouwjurk?

Wil jij ook een perfect figuur in je trouwjurk?

Je trouwjurk is uitgekozen en staat je geweldig!  Wat je op deze feestelijke dag, waarbij jij het stralende middelpunt bent, zeker niet mag vergeten is je bruidslingerie. Lingerie waar jij je vrouwelijk en sexy in voelt, wat comfortabel zit en waar jouw figuur perfect in uitkomt.

Waar moet je op letten bij bruidslingerie?

  1. Laat je altijd goed informeren welke lingerie het beste bij jouw trouwjurk, maar ook bij jouw figuur past. Dit kan in elke lingerie speciaalzaak of in de winkel waar jij je trouwjurk hebt gekocht. Vraag altijd of ze je maten willen opnemen want elk merk valt anders.
  2. Als je voor de 2e keer je jurk gaat passen, neem dan het lingerie setje mee wat je wilt dragen onder je trouwjurk. Zo zie je gelijk of de bandjes op de goede plaats zitten, de lingerie niet doorschijnt en of je decolleté en figuur er goed in uitkomt. Draag liever geen slip onder een strakke jurk maar kies voor een mooie string of corrigerend ondergoed.
  3. Bruidslingerie is niet alleen een must voor de huwelijksnacht, maar zorgt er ook voor dat je trouwjurk nog mooier zit.

Wil jij je op deze feestelijke dag ook vrouwelijk en sexy voelen? Kijk dan op de site van www.sorellelingerie.com.