Bruidslingerie als de angels!

Bruidslingerie als de angels!

Gisteravond was het zover de Victoria’s Secret show van 2014! Wauw, prachtig deze show. Helaas moeten wij nog even wachten voordat we van de angels en live optredens kunnen genieten , 15 december zal de show te zien zijn op Net5.

Ook dit jaar waren er weer verschillende thema’s namelijk; Gilded angels, goudkleurige lingerie, Exotic traveller, kostuums met exotische invloeden, Dream-Girls collection, Universtity of pink (een collectie voor wat jongere dames), een prachtige Fairytale ronde waar de beroemde wings geshowed werden en tot slot Angel Ball.Net als de voorgaande  jaren werden de decors tussendoor omgebouwd en waren er spetterende live optredens. Ook zaten er weer een aantal mooie bruidslingerie setjes tussen. Aan ons de taak om dit uit te lichten dus!

Aangezien Victoria’s Secret in Nederland wel levert maar de verzendkosten erg duur zijn en de maten van de lingerie erg afwijken hebben wij wat alternatieven. Voordat we verder gaan eerst nog even wat belangrijke feiten over bruidslingerie. Bruidslingerie is namelijk iets wat absoluut essentieel is en je niet zomaar even koopt. Als je geen goede lingerie onder je jurk aan hebt dan heeft dat absoluut gevolgen voor de pasvorm van je jurk. Het is dus belangrijk dat je naar een bruidsmode/lingerie zaak gaat waar je goed geadviseerd wordt.

TRENDS

Wat mij absoluut opvalt is zwart! Black is the new white! Maar ook andere kleuren als blauw, licht roze, nude kleuren en rood. De wat zoetere kleurtjes waren ook te zien op de catwalk. Natuurlijk is kant iets wat nooit van de catwalk af te denken is, kant is en blijft hot!

Trouwteam - Victoria's Secret

Bron foto’s: wit, zwart, blauw, wit