DIY- persoonlijke foto’s

DIY- persoonlijke foto’s

Als je gaat trouwen dan is een mooie fotoreportage door een professionele fotograaf natuurlijk prachtig. Maar een mooie foto reportage is niet het enige wat je kunt doen om je huwelijk mooi vast te leggen. Vergeet namelijk niet dat je gasten vaak ook super leuke foto’s van jullie huwelijk gemaakt hebben. Hoe gaaf is het om deze foto’s te gebruiken en onderling uit te wisselen? 

DIY- Instagram

Instagram wordt steeds meer gebruikt tegenwoordig en dat is super leuk want op deze manier van social media kun je elkaar inspireren en foto’s van je bruiloft uitwisselen.
Stap 1: maak op een A4tje een uitnodiging naar wens dat mensen via een hashtag# foto’s kunnen plaatsen
Stap 2: doe deze uitnodiging in een leuk lijstje en zet ze op tafels, vensterbanken etc. neer en roep de gasten op om hun geschoten foto’s te delen via de door jou gekozen hashtag#
Stap 3: al de genodigden kunnen de foto’s nu onderling uitwisselen. Genieten maar!

Trouwteam- Instagram DIY

Wegwerpcamera’s

Super leuk een fotografe inhuren maar ook zij heeft geen ogen overal. Laat daarom je gasten ook foto’s maken en geef ze de gelegenheid daarvoor doormiddel van wegwerpcamera’s. Deze kun je op verschillende plekken op je feest of huwelijk neerzetten zodat je gasten altijd de leukste momenten vast kunnen leggen. Op deze webshop vind je de leukste wegwerpcamera’s voor jou bruiloft.