6 redenen voor een photobooth op je bruiloft

6 redenen voor een photobooth op je bruiloft

Eindelijk gaat het gebeuren, je gaat trouwen! Een dag die je als geen ander zult herinneren. En die herinnering is je mooiste geschenk! Maar hoe zorg je dat die herinnering perfect is. Wat voegt echt waarde toe en versterkt een mooie herinnering aan jullie dag? Een steeds populairdere trend voor een onvergetelijke bruiloft is het huren van een  fotohokje, ook wel photobooth genoemd. Een super origineel idee! Maar hoe werkt een photobooth nu eigenlijk en wat maakt dit nou tot succes op je bruiloft? Graag trakteren wij jullie op 6 redenen om een photobooth te huren op je bruiloft.

Photo Booth op je bruiloft

1.  Foto’s. Met stip de nummer 1 reden om niet te besparen op foto’s is dat ze de enige echte tastbare herinnering zijn aan jullie speciale dag. Cliché maar daardoor niet minder waar: over 50 jaar geniet je nog steeds van alle mooie en waardevolle foto’s die op je bruiloft zijn gemaakt. Een photobooth voegt daar nog een extra waarde aan toe. Naast het bruidspaar worden ook alle gasten op een ludieke manier gefotografeerd, wanneer ze dat zelf willen. Een photobooth als ‘selfie-machine’. Gegarandeerd succes voor de leukte en meest hilarische foto’s van alle gasten op je bruiloft.

Photo Booth op je bruiloft

2. Smaakmaker. Een photobooth om het bekende ‘ijs te breken’. Wees gewaarschuwd want een photobooth werkt verslavend, je gasten zullen ronduit enthousiast zijn! Spannend in de ‘booth’, achter een gordijn foto’s maken met feestartikelen en verkleedkleding. Je lachspieren worden op de proef gesteld.

Photo Booth op je bruiloft

3. Tastbare herinnering in jouw stijl. Een photobooth print foto’s in jullie gekozen persoonlijke bruilofts-thema of lay-out. Het design is helemaal aan te passen aan jullie stijl. Zo krijg je een  persoonlijk aandenken voor zowel de gasten als het bruidspaar. Geef je gasten jullie persoonlijke fotoprint als huwelijksbedankje!

photo booth op je bruiloft

4. Photobooth feest artikelen. Een ‘photobooth beleving’ wordt versterkt met verkleedkleding en ‘feestartikelen op stok’. Verkleedkleding kan een heerlijke ongeremde en ludieke sfeer te weeg brengen op je bruiloftsfeest, en dat is wat je wilt!

photo booth op je bruiloft

5. Een photobooth met gastenboek. Een heerlijk origineel aandenken. Laat je gasten na hun eerste fotosessie een fotoprint in een gastenboek plakken met een persoonlijke boodschap. De ultieme tastbare herinnering. Het gastenboek pak je makkelijk nog eens uit de kast om al die mooie herinneringen te herbeleven.

6. Een photobooth in bruiloft thema. Een groeiende trend is een themabruiloft. Wat te denken van een bruiloft met een vintage tintje of geheel in stijl van een popfestival. Hoe meer alles in het thema past, hoe beter. Sommige photobooth’s hebben een volledig aanpasbaar uiterlijk. Zo kun je de photobooth helemaal op laten gaan in het feest