Een meisjes droom

Een meisjes droom

Een meisjesdroom! Dat kan maar 1 ding betekenen, het uitzoeken van je bruidsjurk!

Voor veel meiden is het dan ook een echte meisjesdroom die uitkomt. Wie heeft er vroeger niet met een kussensloop op haar hoofd door de kamer gerend en de bruidsjurk van haar moeder/oma/zus gepast? Maar nu is het eindelijk zover, je enige echte eigen bruidsjurk.

Vanuit mijn eigen bruidsmode winkel D-Dreams in Etten-Leur zie ik alle soorten bruiden en verhalen voorbij komen, een heerlijk vak waar ik jullie graag een stukje van mee wil geven.

D-Dreams

De jurk is één van de eerste dingen die wordt geregeld. Iedereen optrommelen om er een echte vrouwen dag van te maken en verschillende winkels te bezoeken op zoek naar DE JURK!  Ze zeggen dan ook, zodra je DE jurk aan hebt voel je dit gelijk. Veel vrouwen geloven hier niet in maar zodra ze DE jurk aanhebben schieten sommige meiden al vol voordat ze de paskamer uitkomen. Heerlijk!

Voordat je op afspraak gaat is het altijd fijn om een beeld te hebben van een stijl die je mooi vindt.  Hou er altijd wel rekening mee dat deze stijl misschien niet goed bij je figuur of uitstraling past. In een eerste pas afspraak is het dan ook goed een open gedachte te hebben en alle modellen even aangezien te hebben .Op deze manier kun je veel mogelijkheden wegstrepen en ben je steeds een stapje dichter bij jouw jurk. Bijvoorbeeld Fishtail, A-lijn of Prinses. Sweetheart of Rechte decolleté. Strapless, Halter, Ofschoulder of een jasje.  Vele mogelijkheden die je allemaal even gezien moet hebben op je eigen lichaam.

Neem ongeveer  twee personen mee die jou goed kennen en jouw mening respecteren. Uiteindelijk is het jouw bruiloft, jouw jurk dus ook jouw keuze. Jij bent degene die bepaald zodat je er naderhand geen spijt van zult krijgen. Ook is het handig om bij een wat ingewikkeldere sluiting degene mee te nemen die hem op dé dag voor je dicht zal maken. Zo kan er alvast wat geoefend worden.

Mrs en Mr. - Trouwteam