Doen – Photobooth

Doen – Photobooth

Bijna iedereen herinnert zich dit wel, met een vriend of vriendin een fotohokje inkruipen en gekke foto’s maken. Waarom zou je dat niet doen op je bruiloft? Super leuk voor jullie zelf maar ook voor de gasten. Je kunt een PhotoBooth huren bij verschillende bedrijven. Maar waarom €500 uitgeven als het ook makkelijker en goedkoper kan?

Zo’n Photobooth is natuurlijk super leuk maar je huurt hem maar voor een paar uur. Er zijn een aantal alternatieven. Hieronder leg ik ze een voor een voor je uit.

1, Je maakt een lijst van purschuim, deze spuit je in een gewenste kleur. Vervolgens kunnen je gasten deze voor hun hoofd houden als fotolijst en je hebt een super leuk effect op een ‘gewone’ foto.
2, Bij een bedrijf die stickers maakt kun je een achtergrond opmaat laten maken met jullie wensen er op (denk aan, just married, of jullie namen). Deze plak je tegen een wand aan, je zet er wat leuke tafeltjes etc. bij. Je kunt ervoor kiezen om figuurtjes te knippen van een snor, grote lippen of ogen zodat de gasten deze op de foto kunnen gebruiken. Op deze website kun je zo’n wand kant en klaar kopen en de figuurtjes.

Trouwteam- PhotoBooth blog