Dé trends van 2018

Dé trends van 2018

Door al het plannen en gefocust bezig zijn met de organisatie van je bruiloft, kan het best kloppen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Met deze top 10 geef ik je inzicht over decoratie, kleurkeuzes. kleurcombinaties en over eten.

 

Afbeeldingsresultaat voor planten op je bruiloft

Planten
2018 staat in het teken van groen en blauw. Dit is niet alleen terug te zien in de decoratie (glazen, bloemenvazen etc) maar ook in de bloemen/planten die worden gebruikt tijdens de ceremonie of tijdens het diner. Back to basic it is! Lees hier meer over gipsplanten

 

 

 

 

Afbeeldingsresultaat voor bruiloft tafel decoratie 2018

 

More is less

Overvolle tafels met bloemen. borden, verschillende lagen bestek, vazen gevuld met decoratie en zo veel mogelijk verschillende soorten eten. Vegetarisch, veganistisch, vleeseter of viseter? De bruiden van 2018 zorgen voor iedereen wat wils! Lees hier iets over een visgerecht!

 

 

 

Afbeeldingsresultaat voor bruiloft decoratie

 

 

Persoonlijke touch

Een persoonlijke touch is wat je tegenwoordig op elke bruiloft ziet. Dit kunnen persoonlijke uitnodigingen zijn, DIY welkomsborden, geporsonaliseerde glazen, gedichtjes op de borden voor het diner etc. Lees hier meer over krijten op je bruiloftdecoratie

 

 

Afbeeldingsresultaat voor bruiloft blauw

 

 

Kleur keuze
De kleuren van 2018 zijn blauw, wit en pasteltinten. De kleuren worden toegepast in de kleding van de bruidegom, de decoratie of thema waaraan de gasten zich moeten houden.

 

 

Afbeeldingsresultaat voor bruiloft geel

 

Lente!
Het begin van de zomer is nu toch echt om de hoek. Welke kleuren denk jij aan als jij lente hoort? Wij denken aan alles wat te maken heeft met GEEL.
Gele details in de kledij, gele bloemen of gele decoratie. Gaat overigens super mooi met de kleuren van #7.

 

 

 

 

Afbeeldingsresultaat voor bruiloft in loods

 

Oud vs. Nieuw
Trouwen in een oude loods vs decoratie van nu. Dit is de locatie trend van 2018. Weer back to basic met een tint van nu.

 

 

 

 

 

Wijdepijpen
Zoals overal op straat te zien is, zijn de broeken met wijde pijpen helemaal in. Ook Jipp Heldoorn, een opkomend bn’er, heeft haar trouwfeest gevierd in een prachtig pak. Dit is een echte trend van 2018!
.