Eye Wish Opticiens zoekt bril bij Bruidsjurk

Eye Wish Opticiens zoekt bril bij Bruidsjurk

Hoe kies je een bril bij je trouwoutfit?

Als bruid wil je niets liever dan er prachtig uitzien op de mooiste dag van je leven. Je gaat op zoek naar de perfecte jurk, laat een mooi kapsel aanmeten en zorgt voor feestelijke make-up. Maar wat als je in het dagelijks leven een bril draagt?

Het is een optie om voor een dag contactlenzen te dragen, maar veel bruiden willen er graag natuurlijk uitzien en zich niet anders voordoen op zo’n belangrijke dag. Daarnaast zijn lenzen niet geschikt voor elk paar ogen. Eye Wish Opticiens legde samen met VERTOV de zoektocht van een bruid naar de perfecte jurk en een bijpassende bril vast in een online video. Met deze online video wil Eye Wish Opticiens laten zien dat iedereen – ook een bruid – er goed uit kan zien met een bril.

De stylisten van Eye Wish helpen consumenten met persoonlijk stijladvies bij het vinden van de juiste bril die past bij de vorm van het gezicht, de haarkleur en de kleurtinten van de huid.

Door te reageren op de online video van Eye Wish via deze link maak je kans op een persoonlijk stijladvies en een complete bril voor jou en je moeder!