Vind inspiratie voor jouw bruiloft bij One Day Wedding!

Vind inspiratie voor jouw bruiloft bij One Day Wedding!

One Day Wedding is terug!

Zijn jullie op zoek naar inspiratie, informatie en leveranciers voor jullie trouwdag? Dan hebben we goed nieuws! Na een groot succes van de vorige edities van One Day Wedding heeft Fletcher Hotels besloten om dit jaar met drie ‘special editions’ terug te komen. Op deze special editions worden jullie meegenomen door een ‘real life wedding’ waar veel ideeën en inspiratie opgedaan kan worden. Het is een ware huwelijksdag met vele, activiteiten, belevingen en workshops waar jullie alles mogen proeven, voelen en zien. Op deze dag zullen jullie kennis maken met de beste leveranciers die jullie voorzien van informatie, tips & tricks. Klinkt goed toch?

Late Night Edition

Zet het maar vast in je agenda want op zondag 26 maart 2017 wordt er een spectaculaire One Day Wedding ‘Late Night Edition’ in Fletcher Landgoed Hotel Avegoor georganiseerd die je zeker niet mag missen! Op deze dag vindt er niet alleen een real life ceremonie en een inspiratiebeurs plaats maar óók een spectaculaire bruidsshow. Aan de hand van een romantisch verhaal komen er allerlei bruidsjurken en trouwpakken voorbij. Tijdens de show kunt u genieten van een walking dinner!

Summer Edition

De One Day Wedding Summer Edition zal plaatsvinden op zondag 24 september 2017 in het prachtige Huizen bij Fletcher De Kalkovens, direct aan het Gooimeer. Over het programma van deze ‘Summer Edition’ wordt later meer bekend gemaakt.

Winter Edition

Last but not least, de One Day Wedding Winter Edition! Deze wordt georganiseerd op zondag 12 november 2017 in Fletcher Hotel-Restaurant Renesse & Slot Moermond. Ook over het programma van de ‘Winter Edition’ wordt later meer bekend gemaakt.

Ben je nieuwsgierig geworden? Houd de website en de sociale media kanalen goed in de gaten voor meer informatie! Klik hier en bestel nu vast kaarten voor slechts €9,50,!