Win twee kaarten voor de One Day Wedding

Win twee kaarten voor de One Day Wedding

Bij ons kun je kaarten winnen voor de One Day Wedding van Fletcher hotels. Op deze dag wordt je in de watten gelegd en kun je heel veel leuke ideeën opdoen. Want er is zoveel mogelijk op je trouwdag! Op deze dag vind je een ceremonie, receptie, een overheerlijke barbecue, workshops en nog veel meer! Wij mogen twee mensen blij maken met twee kaarten ter waarde van €25 p.p.

De One Day Wedding vindt plaats op 14 juni bij Slot Moermond in Renesse. Je krijgt een officiële uitnodiging voor deze heerlijke dag!

Wat kun je verwachten op deze dag?

Ontvangst 15.00 uur

Jullie worden ontvangen bij de Orangerie op het landgoed waarna jullie met passend vervoer naar het Slot worden gebracht.

Huwelijksceremonie 15.45 uur

Aanvang huwelijksceremonie in een prachtig gestylde tuin met live muzikale begeleiding. Geniet van de ceremonie en de vele tips van de huwelijksambtenaar en andere interessante bedrijven.

Receptie 16.30 uur

Na de ceremonie wordt er natuurlijk getoost met een heerlijk glas bubbels en voortreffelijke bruidstaart van Sugarlips Cakes.

Tijdens de receptie kunnen jullie kennis maken met de enthousiaste bedrijven die deze dag mogelijk maken. Verder kunnen jullie genieten van live muziek en alvast een leuke foto maken in de Photo BusBooth van Say Kaas.

BBQ diner, workshops & entertainment 17.30 – 21.30 uur

Jullie kunnen genieten van een heerlijk BBQ-buffet. Diverse salades, sauzen, stokbrood met kruidenboter en natuurlijk heerlijke stukjes vlees en vis die a la minute door de Chef bereidt worden.

Geniet niet alleen van deze heerlijke culinaire verwennerij maar ook van de vele workshops waar jullie aan deel kunnen nemen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fotoshoot, het maken van een moodboard, een sessie met een weddingplanner, een aankondiging van jullie huwelijk op film, ontspan in de visagie en nog veel meer!

Hoe win je deze kaarten?

1. Ga naar de Facebook pagina van Trouwteam.

2. Laat een leuke reactie achter op dit bericht.

3. De leukste twee reacties winnen twee kaarten voor deze unieke dag!One Day Wedding, win bij ons kaarten voor dit unieke event! - Trouwteam