De DIY beurs van zondag 18 januari!

De DIY beurs van zondag 18 januari!

Jullie konden eerder al lezen over de DIY Bruidsbeurs maar afgelopen zondag was het dan eindelijk zover, de eerste DIY Bruidsbeurs! En wat hebben we het leuk en gezellig gehad! Allemaal mooie bruiden die met hun familie en vriendinnen een jurk kwamen passen of informatie konden krijgen over, muziek, make-up, locatie, fotografie, maatpakken en ringen. Een aantal van deze beurs standhouders gaven ook een workshop. Het beurs event was bij WeddingWonderland in Almere. Het was een hele gezellige dag, vol met vrolijke bruiden!
Aan het einde van de dag konden de bruiden die een jurk hadden gekocht hun aankoop bedrag terug winnen. 3 gelukkige winnaressen gingen heel erg blij naar huis, wat erg leuk was om te zien! Uiteraard hebben we foto’s van deze leuke dag en deze willen we graag met je delen!

UnknownHet was een gezellige en leuke dag! Wil je erbij zijn?? Dat kan! Op 15 februari en 15 maart wordt de DIY bruidsbeurs nogmaals georganiseerd. De volgende keren zullen er deels andere exposanten zijn  We zien je dan! 😉