Win €50,- shop-tegoed bij Mijnreceptenboekje.nl

Win €50,- shop-tegoed bij Mijnreceptenboekje.nl

De dag van je leven, je gaat trouwen! Voor het zover is moet er natuurlijk nog wel het een en ander geregeld worden. Vol overgave stort je, je in de wereld van jurken, taarten, uitnodigingen, ringen en ohja vergeet het gastenboek niet! Maar vinden gasten het eigenlijk wel zo leuk om de verplichte felicitaties in zo’n boek te schrijven; is er wel tijd om een mooie wens op te schrijven als er een lange rij achter je staat en wordt het boek niet over het hoofd gezien door oma?

receptenboekje-blogfoto

Steeds vaker wordt er daarom gekozen om gasten vooraf wat leuks te laten schrijven voor het bruidspaar. Of wat dacht je van ‘hét recept voor een goed huwelijk’? Op www.mijnreceptenboekje.nl kunnen alle vrienden en familie hun lievelingsrecept achterlaten op hun eigen persoonlijke pagina. Daarbij beantwoorden ze een paar smaakmakende vragen over jullie en uploaden twee foto’s. Het geheel wordt een prachtig boek waar je veel lees-, kijk- en kookplezier van hebt. Dit maakt het zo’n leuk alternatief voor een gastenboek!

Het allerleukste is dat jij €50,- shop-te-goed kunt winnen bij Mijn Boekje*! Wat je daarvoor moet doen is het volgende:

  1. upload een leuke foto met je geliefde op Instagram of Facebook
  2. vergeet de #smakelijkgastenboek niet

*de actie loopt een maand vanaf de dag dat deze blog online komt. We nemen contact op met de winnaar via Instagram of Facebook.

receptenboekje-blogfoto2