Vintage bruiloft

Vintage bruiloft

Vintage is een zeer gewilde sfeertrend geweest in 2014. Het is natuurlijk super leuk om je bruiloft een vintage/glamour tintje te geven. Het koppel waar wij deze vintage sfeer voor mochten verzorgen wilde als speciaal element graag ‘jampotten’. Nu denk je natuurlijk; jampotten, wat kun je daarmee? Maar met deze potjes kun je onwijs veel leuke dingen doen. Denk bijvoorbeeld aan jampotten als drinkglazen, bloemenvaasjes, theelichthouders etc. Deze potjes kun je leuk versieren met gouden lintjes en je kunt ze spuiten in verschillende kleuren.

jampotjes vintage sfeer collage

De kerk waar het koppel trouwde was aangekleed met jampotten aan linten met hierin een veldboeket. Dit zorgde voor een mooie vintage sfeer. De bruid wilde toch nog graag wat glamour aan haar bruiloft toevoegen waardoor we kozen voor een aantal gouden details. Na de ceremonie verlieten de gasten de kerk over een met luminaria’s verlicht pad.

fb16ce6565e75f1b5cd37992ece194f5

Het diner en het feest vond plaats op een alternatieve locatie. De entree van deze locatie was prachtig aangekleed met een grote boog van jampotten. In deze jampotten zaten kaarsen wat in het donker een prachtig resultaat gaf. Om het binnen een mooie romantische touch te geven creëerden we een hemel van prikkabel lichtjes. De tafels waren opgedekt met wit tafellinnen, kaarsen en jampotten met bloemen. Het resultaat was vintage, glamour en feestelijk maar vooral ook romantisch.

IMG_7381

Beeld: Pinterest, eigen beeld